Novi proizvod

NAKIT S PORUKOM

Nakit Hvala novi je proizvod projekta FABULA CROATICA. Napišite ime svoje najdraže osobe, Vaš poseban trenutak, osobinu ili poklonite poseban nakit vama važnoj osobi. Pokažite svoj identitet i uljepšajte Vašu prisutnost. Kome ćete se Vi zahvaliti?

Novost

SEMINARI S ESTUDENTOM

Od 20. do 23. ožujka u suradnji s eSTUDENOM organiziralo smo seminar “Učiniti svoje proizvode vidljivima”. Ukupno je bilo 50 polaznika te je odličnom ocijenom seminar ocijenilo njih 95%. Više o seminaru možete pogledati ovdje.

Mobile app

IZRADITE VAŠE RAZGLEDNICE

S ponosom Vam predstavljamo mobilnu aplikaciju GLOGENA. Besplatnu Android aplikaciju za izradu unikatnih razglednica. Izraditi selfie, slikajte važan i lijepi trenutak te stvorite prava mala umjetnička djela. Više o aplikaciji GLOGENA pročitajte ovdje.

Novosti

USKORO

Uskoro predstavljamo novi proizvod.

Predavanje

KULTURNA BAŠTINA U PROIZVODNJI

Za vrijeme 7. Sabora glagoljaša “Slovo rogovsko” u Zadru naš glasnogovornik Filip Cvitić održao je 12.rujna 2016. predavanje o komercijalnom potencijalu kulturne baštine na primjerima naših proizvoda i usluga. Na predavanju je bilo riječi o tome kako koristiti kulturnu baštinu i pretvoriti je u proizvode i usluge od kojih korisnici trebaju imati koristi. Govorili smo kako kulturna baština formirana kroz proizvode ili usluge treba pružati korisniku vrijednost za novac. Kako se treba mijenjati uvjetima tržišta i konkurencije kako bi se gradio uspjeh.

Lecture in the Chamber of Commerce

UVODNO PREDAVANJE SEMINARA

Održali smo informativno predavanje u Hrvatskoj gospodarskoj komori, Draškovićeva 45, Zagreb “Učiniti svoje proizvode vidljivima” 15. rujna 2016. Pokazali smo budućim polaznicima što ih sve čeka na seminaru od sadržaja, kako je organiziran, koje su teme i odgovorili na postavljena pitanja.

News

SEMINAR U RUJNU

Od 7. do 8. rujna 2016. u prostorijama Plavog ureda, Vodnikova 12, Zagreb, održali smo seminar „Učiniti svoje proizvode vidljivima“. Od ukupno 13 polaznika njih 85% ocijenilo je seminar s najvišim ocjenama. Polaznik Domagoj Cvetko kaže “Bilo je super, jako puno teorije i prakse, možda čak malo i predetaljno. Teško da će netko tko se baca u poduzetničke vode sam to znati…Jako korisno!” Povezani članak o tom seminaru možete vidjeti ovdje.

Novi projekt

OVO PIŠEM JA…

Napišite u komentarima nove grupe ili pošaljite e-mailom (info@fabula-croatica.com) zanimljivu informaciju, savjet ili misao za koju mislite da je vrijedna dijeljenja. Tema može biti iz gastronomije, sporta, zabave, znanosti, ili nekog drugog područja.
Najoriginalnije ćemo napisati s jednim od naših 33 fonta glagoljice i potpisati Vas kao autora. Na taj način imat ćete misao koju ćete samo Vi razumijeti i koja će biti Vaša tajna. Svaki će pretvoreni citat u glagoljicu imati i latinični font. Citat ćemo objaviti na web stranici projekta FABULA CROATICA ovdje. Citat koji skupi najviše lajkova na kraju mjeseca dobiva nagradu.

Prijave na seminar

UČINITI SVOJE PROIZVODE VIDLJIVIMA

Seminari „Učiniti svoje proizvode vidljivima“ se nastavljaju. Nakon održanih seminara u Kninu, Splitu, Slavonskom Brodu ponovno se vraćamo u Zagreb. Prvi modul za poduzetnike održat će se 17. listopada 2016. u trajanju od 10 do 15.30 sati u Kongresnom centru FORUM Zagreb, Radnička cesta 50. Do sada je 90 studenata i poduzetnika pohađalo ovaj seminar. Očekujemo Vas! Pošaljite nam e-mail na info@fabula-croatica.com s Vašim podacima: ime, prezime, adresu, e-mail, kontakt telefon, fakultet kojeg pohađate i potvrdu o statusu studenta. Nakon uplate, na Vaš mail ćete dobiti račun s kojim trebate doći na sami dan seminara.

Novosti

INTERVJU ZA PLAVI URED

Dali smo intervju 6. kolovoza 2016. za portal Plavi ured i Večernji list pod naslovom “Hrvatskim pričama do očuvanja kulturne baštine”. Kroz intervju možete saznati više o samom projektu FABULA CROATICA i kako je on nastao.