Predavanje

Surađujmo zajedno

Pozivamo Vas da dođete na predavanje naziva “Učiniti glagoljicu vidljivom” 26.1.2018. u 20 sati u HAZU Knjižnicu, Strossmayerov trg 14. Ako imate proizvod, uslugu, poduzetnički duh, željni ste suradnje i stvaranja novih vrijednosti dođite na predavanje i saznajte kako Vam kroz suradnju možemo pomoći učiniti svoje proizvode vidljivima.

Novost

Knjiga Učiniti svoje proizvode vidljivima u UPI2M BOOKS knjižari

Od sada knjigu Učiniti svoje proizvode vidljivima možete kupiti i u UPI2M BOOKS, Andrije Medulića 20 u Zagrebu.

Promocija

HELI YEAH! – pivo s helijem

Novi brend neobičnog osvježavajućeg piva s helijem! Sve što želite znati o njemu pogledajte ovdje

Knjiga autora dr.sc. Filipa Cvitića

Knjiga Učiniti svoje proizvode vidljivima dostupna u Školskoj knjizi

Knjiga Učiniti svoje proizvode vidljivima od sada je dostupna u dućanima Školske knjige. Ili je možete naručiti putem našeg web shopa ovdje.

Novi proizvod

NAKIT S PORUKOM

Nakit Hvala novi je proizvod projekta FABULA CROATICA. Napišite ime svoje najdraže osobe, Vaš poseban trenutak, osobinu ili poklonite poseban nakit vama važnoj osobi. Pokažite svoj identitet i uljepšajte Vašu prisutnost. Kome ćete se Vi zahvaliti?

Novost

SEMINARI S ESTUDENTOM

Od 20. do 23. ožujka u suradnji s eSTUDENOM organiziralo smo seminar “Učiniti svoje proizvode vidljivima”. Ukupno je bilo 50 polaznika te je odličnom ocijenom seminar ocijenilo njih 95%. Više o seminaru možete pogledati ovdje.

Mobile app

IZRADITE VAŠE RAZGLEDNICE

S ponosom Vam predstavljamo mobilnu aplikaciju GLOGENA. Besplatnu Android aplikaciju za izradu unikatnih razglednica. Izraditi selfie, slikajte važan i lijepi trenutak te stvorite prava mala umjetnička djela. Više o aplikaciji GLOGENA pročitajte ovdje.

Novosti

USKORO

Uskoro predstavljamo novi proizvod.

Predavanje

KULTURNA BAŠTINA U PROIZVODNJI

Za vrijeme 7. Sabora glagoljaša “Slovo rogovsko” u Zadru naš glasnogovornik Filip Cvitić održao je 12.rujna 2016. predavanje o komercijalnom potencijalu kulturne baštine na primjerima naših proizvoda i usluga. Na predavanju je bilo riječi o tome kako koristiti kulturnu baštinu i pretvoriti je u proizvode i usluge od kojih korisnici trebaju imati koristi. Govorili smo kako kulturna baština formirana kroz proizvode ili usluge treba pružati korisniku vrijednost za novac. Kako se treba mijenjati uvjetima tržišta i konkurencije kako bi se gradio uspjeh.

Lecture in the Chamber of Commerce

UVODNO PREDAVANJE SEMINARA

Održali smo informativno predavanje u Hrvatskoj gospodarskoj komori, Draškovićeva 45, Zagreb “Učiniti svoje proizvode vidljivima” 15. rujna 2016. Pokazali smo budućim polaznicima što ih sve čeka na seminaru od sadržaja, kako je organiziran, koje su teme i odgovorili na postavljena pitanja.