Što nastane kad se pomiješaju grejp, pivo i malo helija? Neobično osvježavajuće pivo za sve one koji žele probati nešto novo!

 

Heli Yeah pale ale je svijetlo ale pivo laganog i pitkog tijela pivovare Fabula Craft. Zahmeljeno je Cascade, Columbus, Mosaic i Simcoe hmeljevima koji pivu daju cvjetnu, citrusnu i tropsku notu. Ovaj pale ale će Vas svojom profinjenom gorčinom i primamljivim aromama savršeno uputiti u svijet Craft piva, a helij će Vas zasigurno zabaviti!

Veličanstveno pivo tamnosmeđe boje i okusa nalik karameli. Dark ale sadržava 3,5% alkohola. Zbog svog specifičnog okusa, namijenjeno je iskusnim pivopijama istančanog nepca, ali i svima koji se žele dobro zabaviti i nasmijati uz helij!

Nova mješavina svijetlog piva, soka s velikim udjelom šumskog voća i helija! Odlično sredstvo za borbu protiv žeđi i dobra prilika za zabavu s piskutavim glasićem! Za eksploziju okusa tu je nenadmašni grejp, a za mirisnu aromu već provjereni ale. Uz helij i grejp, potpuno zadovoljstvo je zajamčeno!

 

Jako dark ale pivo, intenzivnog okusa i arome koja dolazi od bogate mješavine naranče, cimeta, klinčića i zvjezdastog anisa oborit će Vas s nogu. Kako okusom i aromom, tako i postotkom alkohola koji je za božično razdoblje na idealnih 6,9% alkohola! Uz dodani helija, zabava je zajamčena!

Mislili smo na sve vas željne dobre, kvalitetne pive s helijem pa smo na bocu stavili ovaj čep koji sprječava hlapljenje helija i uskraćivanje zabave! HELI YEAH!

 
Ovaj smo proizvod izmislili i nije ga moguće nigdje kupiti. On služi kao promocija Fabula dizajn studija. Ovime smo pokazali da možemo proširiti vijest o Vašem proizvodu ili usluzi zanimljivim dizajnom. Zamisli što bismo mogli napraviti kada bismo zajedno surađivali?
Stoga nam pošalji upit sa svojim proizvodom ili uslugom koju želiš dizajnirati.
  
  
Ili nas kontaktiraj na +385(0)91 55 93 064
  
HELI YEAH | dr. sc. Filip Cvitić – art direktor, Nina Romić – dizajn, brend, fotografija