Novi privjesci

Novi nakit Hvala. Pročitaj više.

Prsteni Hvala

Recite posebno Hvala unikatnom porukom. Pročitaj više >

ŠTO JE HVALA?

Nakit HVALA novi je proizvod projekta FABULA CROATICA čija je posebnost mogućnost slaganja privjesaka na lančić i sastavljanje poruka po Vašoj želji. Komplet sastavljen od lančića i privjeska uvijek možete nadograditi novim privjeskom iz našeg asortimana.

PONOSNO NOSITE VLASTITU PORUKU

Sastavite ime najdraže Vam osobe, poseban trenutak ili poželjnu osobinu.

BEZ KOMPROMISA

Nakit je izrađen od srebra finoće 925/1000. Privjesci s prikazom slova glagoljice dizajnirani su posebnim rezom fonta FC Epistula Croatica Ultra osmišljenog ekskluzivno za ovaj proizvod. Karakteristika reza je njegova konkavnost koja je prenesena na privjeske.

RAZLIČITE DULJINE, ISTA PRIČA

Svoje poruke možete slagati horizontalno i vertikalno dodavanjem cilindričnih spojnica koje drže razmak između privjesaka. Iste privjeske možete postaviti na lančić kraće duljine i tako dobiti narukvicu. U ponudi imamo narukvice, ogrlice te tzv. visilice.

.

RECITE HVALA

Ovaj je nakit dobio ime po riječi „hvala“ kako bi se iskazala zahvala za proživljeno i dobiveno iskustvo. Bilo da se radi o poklanjanju ili nošenju vlastite poruke ovim nakitom, HVALA je podsjetnik da trebamo biti zahvalni za prilike koje dobivamo i ljude s kojima smo okruženi.

Pokažite svoj identitet! Kome ćete se Vi zahvaliti?

DIMENZIJE

Dimenzija lančića standardne je dimenzije od 42 cm. Duljine narukvice su 17, 18, 19 i 21 cm.

STALNA NADOGRADNJA

Predani smo stalnoj nadogradnji naših proizvoda pa tako i nakita HVALA. Stvaramo nove privjeske kako biste se mogli izraziti na razne načine.

VAŠE TAJANSTVENE PORUKE

Poruke koje možete složiti nakitom HVALA oblikovane su glagoljicom,  pismom starim tisuću godina. Svako slovo nosi određenu simboliku. Ova neobična slova tvore zanimljive oblike koje osim što će na Vama izgledati privlačno imaju Vama poznato značenje.

ODREDITE SVOJU BOJU

SLOŽITE SVOJU KOMBINACIJU

Nakitom HVALA možete odabrati jednu od tri boja narukvica od kaučuka i kombinirati ju sa srebrnim privjescima po svojoj želji.

Odaberite jedan od naših privjesaka.

GDJE MOŽETE PRONAĆI NAKIT HVALA?

Nakit HVALA možete izravno naručiti putem naše e-mail adrese info@fabula-croatica.com, pozivom na kontakt +385(0)91 55 93 064 ili potražiti na sljedećim adresama:

Zlatarna Koci

Frankopanska 3, 10000 Zagreb
Tel: +385(1) 48 30 310