Aplikacija GLOGENA 2.0

Pošaljite selfie koje ste napravili pomoću GLOGENE, mobilne aplikacije za stvaranje čestitki i razglednica i tako stvorite prava mala umjetnička djela. Pošaljite sliku Vašim najdražima, prijateljima, kolegama ili rodbini odmah u zemlju iz koje dolazite. Preuzmite je sa Google Play trgovine!

Izmjenili smo sučelje

Od sada možete u bilo kojem položaju mobitela mijenjati svoju čestitku. Odaberite si poziciju koja Vam je najpreglednija i najpraktičnijia.

Novi dodaci

  • Mogućnost postavljanja slika iz Vaše galerije slika
  • Mijenjanje pozicije teksta bilo gdje na ekranu
  • Mijenjanje veličine i pozicije Vaše fotografije na glavnom ekranu
  • Mogućnost pomaka motiva lijevo ili desno
  • Mogućnost pomaka maske lijevo ili desno

 

NOVI MOTIVI GLOGENE

Promocija posebnog mjesta

Birajte motive koje želite

U suradnji s turističkom zajednicom općine Sveti Filip i Jakov svatko ima mogućnost poslati razglednicu s motivima vezanim baš za to mjesto. Među tridesetak motiva, moći ćete odabrati i motive posebno vezane uz mjesto Sveti Filip i Jakov. Ukoliko i Vi želite imati posebne motive na GLOGENI, kontaktirajte nas na info@fabula-croatica.com.

GLOGENA je jedan od načina kako možete napraviti vizualno privlačnu i zabavnu uspomenu i podijeliti ju sa svima.

Odaberite ilustraciju

Napravite selfie i dizajnirajte privlačne uspomene s jednim od ponuđenih motiva iz galerije mobilne aplikacije. Fotografirajte se na koncertu, s Vašim receptima, prijateljima, na plaži ili bilo gdje druge i te slike kombinirajte ilustracijama iz galerije aplikacije.

Najbolja uspomena

Želite li nekome pokazati kako ste se proveli na koncertu, odmoru ili  jednostavno podijeliti neki svoj posebni trenutak? GLOGENA je upravo za Vas!

Tajanstveno pismo

Napišite poruku istovremeno na dva pisma, glagoljici i latinici te im jednostavno zamijenite redoslijed po želji. Pismu promijenite boju ili debljinu.

Za najljepše trenutke

Stvorite nešto posebno i još bolje zapamtite mjesto odmora.

Kombinacija zanimljivih pisama

Pomoću aplikacije GLOGENA možete koristiti glagoljicu i latinicu. Odaberite jedan od pet različitih fontova glagoljice. Svi fontovi dizajnirani su fontom Epistula Croatica.

Trenutno dijeljenje

Nakon što dizajnirate svoju personaliziranu čestitku, istog trenutka možete ju poslati bilo kome, bilo gdje. To možete učiniti pomoću instaliranih aplikacija na Vašem mobitelu. GLOGENOM možete poslati razglednicu putem MMS – a, objave na Facebooku, poruke na Viberu ili WhatsAppu.

Odličan suvenir

Ako želite sa sobom ponijeti uspomenu s nezaboravnog mjesta ili događaja, GLOGENA je upravo za Vas!