Što je DOBRO?

To su čokolade vrhunske kvalitete sa zanimljivom pričom o jednom gradu. DOBRO je pravi odabir za istinske gurmane i sladokusce!

NOVA ČOKOLADA – DOBRO 3

Promijenili smo kalup za čokoladu DOBRO 3 – Zagreb. Nova čokolada prikazuje tlocrt centra Zagreba. Možete ju naručiti upitom na naš mail: info@fabula-croatica.com.

PROIZVEDENA U HRVATSKOJ

Čokolade DOBRO proizvode se u hrvatskim čokolaterijama. Proizvode se od najukusnijeg kakaovca i drugih visoko kvalitetnih sirovina.

DOBRO ZA LOŠINJ

Proizveli smo nove čokolade DOBRO (DOBRO 5 i DOBRO 6) personalizirane za Jadranka trgovinu d.o.o. Pošto je je riječ o lošinjskoj tvrtki, glavni motiv omota ove čokolade je Apoksiomen. DOBRO 5 i 6 od sada možete pronaći ekskluzivno u Malom Lošinju.

DOBRO 5 – 70% tamna čokolada sa smokvama

DOBRO 6 – mliječna čokolada s bademima

Naša kolekcija

ČOKOLADA DOBRO 4 – SPLIT

DOBRO 4 promovira grad Split i njegovu povijest. Priču o gradu Splita možete pronaći na certifikatu unutar ambalaže proizvoda DOBRO.

Čokolada DOBRO 3

FABULA CROATICA ponosno predstavlja bijelu čokoladu DOBRO 3 kojom se promovira grad Zagreb. Grad Zagreb još je poznat kao „Bijeli Zagreb“ i upravo je to razlog zbog kojeg smo spojili bijelu čokoladu s glavnim gradom Hrvatske.

EDUKACIJA KROZ UŽITAK

Ovo je priča o novoj kategoriji proizvoda, prehrambenim proizvodima DOBRO projekta FABULA CROATICA. FABULA CROATICA DOBRO je proizvod koji promiče kulturne vrijednosti. S čokoladom DOBRO pored vrhunskog užitka, kulturna se baština približava širokom krugu ljudi.

ČOKOLADE S PRIČOM

Priče koje se nalaze na certifikatu čokolade DOBRO sadrže priču o običajima i ljudskoj svakodnevici, ali i o kulturi, znanosti i gospodarstvu.

IME DOBRO

Kategorija prehrambenih proizvoda projekta FABULA CROATICA dobila naziv prema četvrtom glagoljskom slovu „DOBRO“. Ovo glagoljsko slovo odgovara latiničnom slovu „D“. Simbolika koja stoji iza slova „DOBRO“ povezana je sa srdačnošću, ljudskim osjetilima i spoznajom.

Naručite čokolade DOBRO kao poslovne poklone svojim partnerima.

GLAGOLJICA KAO PREPOZNATLJIVI ELEMENT

Pismo i jezik najvažnije su odrednice kulture svakog naroda. Pošto je glagoljično pismo vizualni kôd projekta FABULA CROATICA, ono je izabrano kao prepoznatljivi element čokolade DOBRO.

IDENTITET SE NASTAVLJA

Crvena linija, kao jedan od glavnih vizualnih elemenata FABULE CROATICE, proteže se i kroz ovaj proizvod.

KOMUNIKACIJA IZMEĐU PROIZVODA

Pored jezika i pisma, narod kao takav čini temelj svake kulturu i države. Ovim proizvodom promiču se imena hrvatskih velikana kako se ne bi zaboravili oni koji su svojim radom i stvaralaštvom doprinjeli boljitku Hrvatske i svijeta.

FABULA ZA SVAKOGA

U svakoj čokoladi možete pronaći priču na hrvatskom, engleskom, njemačkom i talijanskom jeziku u kojoj se nalaze priče koje Vas približavaju s kulturnim vrijednostima i ljudskim običajima grada koji se nalazi na omotu čokolade DOBRO.

POGLED U BUDUĆNOST

Svakom novom okusu dodijelit će se nova priča o nekom gradu pa se tako omogućuje stvaranje kolekcije.

Gdje možete pronaći čokolade DOBRO?

Galerie Ana

Radićeva 19, 10000 Zagreb

Tel. +385 (0)99 34 62 839

Candy & Souvenir Shop

Tkalčićeva  32, 10000 Zagreb

Zara suvenirnica

Miramarska cesta 24, 10000, Zagreb

Tel. +385 (0) 98 53 15 21