FABULA DOMENA

Imate proizvod, ali nemate web-stranicu ni dizajnera? Na pravom ste mjestu! Za izradu savršene web-stranice kojom ćete promovirati vlastite proizvode dovoljne su vlastite fotografije i tekst. Korištenjem predloška (template) web-stranice FABULA CROATICA dobivate pristup alatima kojima možete stvoriti svoju stranicu i predstaviti ju svijetu.

etu.

TRI U JEDAN

Nemate domenu ni usluge poslužitelja? Stvarate li kvalitetne proizvode ili usluge? Uz predložne web-stranice projekta FABULA CROATICA možete ih promovirati i prodavati putem FABULA DOMENE te FABULA SHOPA.

Upiši naziv svoje FABULA DOMENE

Nakon što ste odabrali domenu, možete pristupiti plaćanju. U cijeni koja je navedena dobivate neograničeni prostor na webu, template pomoću kojeg stvarate svoju web-stranicu i mogućnost prodaje vlastitih proizvoda preko web-trgovine.

Prilikom registracije, Vaša će se šifra koristiti za ulaz u konzolu kojom upravljate svojom web-stranicom. Za registraciju, kliknite ikonu u gornjem desnom kutu navigacije ili to učinite ovdje.

Najpovoljnija cijena na tržištu za usluge koje dobivate

Za dolje navedenu cijenu dobivate neograničeni prostor za izradu vlastite web-stranice na jednostavnoj konzoli FABULE CROATICE. Pored toga, vlastite proizvode možete prodavati i putem FABULA SHOPA-specijalizirane web-trgovine za prodaju proizvoda i usluga proizvedenih u Hrvatskoj. Želja nam je okupiti proizvođače i sve one koji proizvode nove vrijednosti čiji je zajednički cilj stvaranje autentičnih i originalnih proizvoda kojima se promiče kulturna baština i njene vrijednosti. Na taj način će zainteresirani moći pronaći proizvode ovakvog tipa na jednom mjestu. Postanite i Vi dio ove priče.