BREND STVOREN PRIJE SVIH BRENDOVA

Poštovani,

sa zadovoljstvom najavljujemo predavanje ” Brend stvoren prije svih brendova” koje će se održati uCineStar Branimir centru u Zagrebu u dvorani 5, 19. veljače 2015. u 12 sati. Na predavanju ćete saznati kako od kulturne baštine stvoriti brend, zadržati njenu kvalitetu, a istovremeno je učiniti privlačnom ljudima svih dobi unutar i izvan domovine.

FABULA CROATICA je projekt u kojem se materijalizira kulturna baština s naglaskom na njenoj edukaciji i promociji predstavljenu u obliku proizvoda i usluga. Iako je projekt u ranoj fazi razvoja, stvorena su 4 proizvoda i 3 usluge koje privlače zanimanje publike. To su AZ 1,AZ QUARTERIUM 1 – Ivana Brlić Mažuranić, GLAGOLE– fontovi glagoljice za komercijalno korištenje, CI 1 – nakit koji je temeljen na hrvatskim mitovima i legendama.  A od usluga GLOGOTIPGLOGENA iDIZAJN FABULE CROATICE. Značaj ovog predavanja sastoji se u predstavljanju dva nova proizvoda (AZ 2, DOBRO 1 2 – saznajte u Cine Staru 19. veljače) kao i detaljan opis ciklusa DIZAJN FABULE CROATICE.

Na predavanju u trajanju od 2 sata pokazat ćemo kako izgubljeni identitet kulturne baštine učiniti privlačnim suvremenom čovjeku. To je samo dio onoga što je do sada stvoreno u projektu FABULA CROATICA i što ćete imati prilike vidjeti i doživjeti. Broj sjedala je ograničen pa si na vrijeme organizirajte termin za ovu zanimljivu temu. Ulaz je slobodan.